Meer over Feike...

 

 

Feike begeleidt kinderen, jongeren en ouders in individuele kindercoachtrajecten.
Daarnaast begeleidt ze ook Alohi ontspanningslessen en ander groepsaanbod in de Talententuin.

 

Naast haar voltijdse job als ondersteuner in verschillende basisscholen begeleidt ze ook kinderen naar meer rust in hun lichaam en hoofd. 

Feike vertelt wat meer over zichzelf:

 

De kriebel om aan de slag te gaan met kinderen is er bij mij altijd al geweest!

Ik heb vanaf het begin in de Chiro gezeten en ik ben nadien ook vol enthousiasme leidster geworden. Ook ben ik verschillende jaren mee geweest als monitrice op CM-kampen.

De creatieve spellen en enthousiaste kinderen zorgden steeds voor onvergetelijke momenten!

De keuze om verder te studeren in deze richting was dan ook snel gemaakt! Ik ben afgestudeerd als orthopedagogisch begeleider waar ik genoten heb van uiteenlopende stages in de jeugdzorg.

Momenteel werk ik als ondersteuner in het basisonderwijs en help ik leerlingen die specifieke zorg nodig hebben. Ik zoek activiteiten, zorg voor materialen en haal eventueel kinderen uit de klassen die nood hebben aan ondersteuning. Daarnaast ondersteun ik ook de leerkrachten waar nodig.

Soms liggen de noden van een kind wat complexer maar ik merkte al snel dat veel kinderen vaak gewoon een extra boost nodig hebben waardoor het nadien op school ook beter loopt.

Met deze gedachte in het achterhoofd ben ik helemaal enthousiast geworden over de visie en werking van de Talententuin en versterk ik Els, zodat we nog meer kinderen en ouders kunnen helpen groeien! 

Lieve groetjes,

Feike